ΕταιρείαTo όραμαΔραστηριότητεςΔυνατότητες υποστήριξηsΣυνδέσειsΝέαΕπικοινωνία
 
   
 
 
 
 
    ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΔΕΙΠΝΟ  
   
  Η βραδιά διοργανώθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2012 με σκοπό την επίτευξη του β΄ στόχου της Εταιρείας που είναι η ίδρυση της Ακαδημίας Λυρικής Τέχνης «Μαρία Κάλλας».
Στη συναυλία έλαβαν μέρος νέοι κιθαριστές Αθανασία Νικολακοπούλου, Χριστίνα Βερονίκη, Δήμητρα Προβατά, Γιώργος Βελισσαρίδης, Ανδρέας Μαδημένος, Γιάννης Σοφός, Τάκης Πατές, Δημήτρης Κλαυδιανός, Τάκης Ατσιδάκος και τραγούδησε η διακεκριμένη μετζο-σοπράνο Ειρήνη Καράγιαννη
Μετά το Δείπνο έγινε η βράβευση του κ. Σταύρου Μπένου, ιδρυτού και Προέδρου του Σωματείου «Διάζωμα» και η βραδιά έκλεισε με την ετήσια κοπή της πίττας της Εταιρείας.

περισσότερα...
 
 
 
 

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας – Βράβευση Προέδρου Κας Βάσως Παπαντωνίου

Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 9 Μαρτίου 2009, και απονέμει τιμητικό βραβείο Πολιτισμού στην Πρόεδρο της Εταιρείας κα Βάσω Παπαντωνίου, για την υλοποίηση του οράματος της κατασκευής νέου κτιρίου Όπερας με την εξαγγελία της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

βλ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ εδώ

 

   
 
    Συνυπέγραψαν το μνημόνιο συνεργασίας ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" Ανδρέας Δρακόπουλος και Σταύρος Νιάρχος.  
 

 

Δήλωση Βάσως Παπαντωνίου για την Εθνική Λυρική Σκηνή

Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η χαρά η δική μου προσωπικά, όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των υποστηρικτών και των φίλων της Εταιρείας για το Κτήριο της Όπερας και της Ακαδημίας Λυρικής Τέχνης "Μαρία Κάλλας", για την υπογραφή του μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και του Κοινωφελούς Ιδρύματος "Σταύρος Νιάρχος" για τη μεταστέγαση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Είμαι επίσης ιδιαίτερα ικανοποιημένη γιατί η επιλογή μου να απευθυνθώ στο Ίδρυμα Νιάρχου και να προτείνω την ανάληψη της κατασκευής του νέου Κτηρίου της Λυρικής Σκηνής αποδεικνύεται επιτυχής και αποτελεσματική.